Cum prioritizati munca

Atunci cand intervieveaza pentru un nou loc de munca, potentialii angajatori vor dori sa stie cum ati merge pentru atingerea acestor obiective si va vor intreba cum va acordati prioritate muncii.

Exista pasi de luat in considerare care ajuta la rafinarea procesului de stabilire a prioritatilor, mentinand in acelasi timp obiectivul de finalizare a proiectului la timp.

Cum sa prioritizati munca

Fiti pregatit sa raspundeti la modul in care acordati prioritate muncii, explicand modul in care procesele dvs. adauga suport, structura si consistenta rutinei dvs. zilnice de lucru.

Urmati acesti pasi pentru prioritizarea unui proiect de lucru. te va ajuta la urmatoarea ta nefociere al salariului brut.

1. Creati o lista de sarcini pentru prioritizarea muncii

Punctul de plecare pentru prioritizarea lucrarilor incepe prin a face o lista cu toate elementele care alcatuiesc proiectul. Aceste elemente pot include procese precum:

  • Efectuand apeluri
  • Programarea intalnirilor sau intalnirilor
  • Estimarea timpului necesar pentru finalizarea fiecarui segment al proiectului
  • Stabilirea unui termen estimat
  • Corespondenta de urmarire
  • Crearea unui program de lucru
  • Crearea unui plan de comunicatii
  • Resurse indicatoare, cum ar fi materiale, consumabile, echipamente si forta de munca

2. Determinati prioritatea fata de proiectele si procesele secundare

Adoptarea unei abordari sistematice pentru a determina locul in care un proiect se claseaza pe lista de prioritati poate transforma o situatie coplesitoare intr-una eficienta.

Cei mai importanti pasi ai unui proiect ar trebui finalizati mai intai; mai ales in prima parte a zilei de lucru, cand echipa este proaspata si capabila sa lucreze la performante maxime.

3. Estimeaza timpul proiectului

Stabiliti un timp estimat pentru ca echipa sa indeplineasca fiecare sarcina. Luati in considerare utilizarea unui interval estimat de date, indiferent daca proiectul este programat pentru finalizare intr-o ora, zi, saptamana, luna, va permite sa oferiti actualizari in timp util / fluide clientilor, partenerilor si supraveghetorilor care au o participare la rezultatul proiectului si capacitatea de a regla data de finalizare.

4. Reevalueaza si sugereaza recomandari

Este posibil sa fiti nevoit sa actualizati modul in care va acordati prioritate muncii.

Efectuati o evaluare si examinati fiecare sarcina pentru a va asigura ca exista o modalitate de a o face mai productiva, eficienta si in timp util. S-ar putea sa descoperiti ca puteti acorda prioritate unor sarcini.

5. Gestioneaza eficient volumul de munca

Un factor cheie in gestionarea eficienta a fluxului de lucru este comunicarea clara si concisa intre toti cei implicati in proiect. Furnizarea de actualizari si progresul proiectului prin e-mail, text, telefon sau un chat virtual.

Ar trebui sa existe, de asemenea, o politica de usa deschisa care sa permita membrilor echipei sa puna intrebari, sa impartaseasca preocupari si sa faca sugestii in sprijinul unui proiect de succes si a unui termen limita.

6. Ramaneti concentrat asupra sarcinilor la indemana

Ramaneti la lista dvs. de prioritati. Veti finaliza sarcinile care sunt urgente pentru proiect sunt in timp util si veti seta intregul proiect pentru succes, pornind corect.

In timp ce faceti mai usor sarcinile mai putin importante, poate parea mai intai modalitatea mai buna de a gestiona fluxul de lucru al proiectului, cel mai bine este sa utilizati planul in mod consecvent. Respectarea planului ajuta la evitarea sau eliminarea distragerilor inutile.

Raspuns la modul in care va acordati prioritate intrebarii dvs. de interviu de lucru

Una dintre sarcinile intervievatorului este de a pune intrebari care prezinta cunostintele, experienta, flexibilitatea si creativitatea unui candidat in mai multe domenii.

Trimite o scrisoare de intentie pentru ca angajatorul sa te cunoasca mai bine, Unul dintre aceste domenii este abilitatile organizationale, care includ impartasirea gandurilor, tehnicilor si ideilor tale atunci cand ti se pune intrebarea "cum iti prioritizezi munca" in timpul interviului. Cand se pune intrebarea, fiti pregatiti sa furnizati:

  • Metoda pe care o utilizati pentru prioritizarea sarcinilor
  • Cum estimati data / ora pentru un termen limita
  • Cum gestionati situatiile neprevazute care afecteaza proiectul
  • Practici pentru a face fata distragerilor
  • Cum mentineti niveluri minime de stres pe tot parcursul proiectului
  • Pregatirea pentru interviu

In pregatirea intrebarilor intervievatorului, exista mai multe sfaturi pentru a oferi un raspuns informat si bine informat.

  • Pregatiti-va pentru interviu in avans, facand o prezentare generala a programului dvs. de lucru
  • Fii confortabil cu informatiile din CV-ul tau in asteptarea intrebarilor cu privire la joburile anterioare care necesitau abilitati de gestionare a timpului
  • Fii pregatit sa descrii clar abilitatile tale de gestionare a timpului
  • Practicati cum veti raspunde temeinic la toate intrebarile cu incredere
  • Aratati intervievatorului abilitatile dvs. de comunicare si clarificare adresandu-va propriile intrebari
  • Exemple de moduri in care va acordati prioritate intrebarilor dvs. de interviu de lucru

Un intervievator va poate intreba cum va prioritizati munca intr-un mod similar cu aceste exemple:

Prioritizati un proiect atunci cand este atribuit? Daca da, explicati pasii de baza pe care ii utilizati pentru a configura un plan de gestionare a timpului.

Cand acordati prioritate unui proiect, exista anumite zone pe care vi se pare mai dificil de organizat decat altele? Daca exista, cum le incorporezi in lista de prioritati?

Cand este clar ca termenul iminent pentru un proiect nu va fi respectat, cum faceti fata situatiei?

Daca totusi salariul nu este cel dorit insa va place foarte tare locul de munca si va dati seama ca acel job va poate face fericit incercati sa incasati salariul pe propria firma.

Pentru a cunoaste avantajele si a intelege valoarea tva pe care trebuie sa o platiti accesati calculator TVA.

Prioritizarea muncii este una dintre cheile necesare unui mediu de lucru de succes. Un plan de actiune in loc inseamna procesul zilnic de gestionare a timpului, mentinerea termenelor limita si mentinerea inaintea programului are ca rezultat un flux de lucru pozitiv si avansat, productivitate eficienta si mai putin stres.