Despre noi: Zile-Libere.com

Povestea noastra: Proiectul Zile-libere.com a fost lansat in 2018 propunandu-si sa le raspunda tuturor celor care isi pun intrebarea: "cate zile libere voi avea anul urmator?" sau "cand imi pot planifica urmatoarea vacanta?"

Noi va informam asupra numarul exact de zile libere din fiecare an, de cate beneficiem de fapt, ce sarbatori sunt si care este semnificatia lor, cui spunem "La multi ani!" daca este cazul. Zile-libere.com va ofera informatii exacte si corecte, ajutandu-va sa va planificati mini-concediul mult asteptat.

Avem un Blog de articole care o sa va placa cu siguranta. Veti descoperi informatii despre vacante, relaxare, sarbatori religioase si traditii, petreceri cu familia si prietenii, drumuri la munte sau mare, festivaluri si evenimente ce au loc in acel interval, in 2 cuvinte: timp liber. Caci despre asta este vorba, noi va informam despre ce zile libere urmeaza, iar voi va faceti planurile pe mai departe.

Daca vreti sa ne intrebati sau sa ne transmiteti ceva, primim cu drag si bune si rele pe adresa office@zile-libere.com. Omuletii din spatele proiectului va vor raspunde cat ai clipi!