O zi libera in plus de Sfanta Maria

Angajatii romani se vor putea bucura de inca o zi libera cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria, sau Adormirea Maicii Domnului, care se celebreaza la data de 15 august.

Aceasta sarbatoare pica intr-o zi de joi, iar bugetarii se vor putea bucura de inca o zi libera, pe data de 16 august, pentru ca se va face punte cu weekendul, astfel incat sa se bucure de o minivacanta.

Ziua de 16 august va trebui insa recuperata ori prin munca intr-o zi de sambata, ori prin prelungirea zilnica a programului de lucru, potrivit avocatnet.ro.

Ziua Marinei, cel mai mare eveniment de Sfanta Maria

Ziua Marinei Romane se organizeaza in fiecare an pe 15 august si este unul dintre cele mai mari si populare evenimente de Sfanta Maria.

Ziua Marinei este sarbatoarea marinarilor militari si civili, a constructorilor navali si a lucratorilor portuari si ocupa un loc important in constiin?a nationala, fiind cel mai important prilej de cinstire a celor care si-au legat destinele de intinderile de ape.

Sambata, 10 august, va fi planificata Ziua Portilor Deschise in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea, iar joi, 15 august, va avea loc Exercitiul demonstrativ "Fortele Navale Romane 19", la Constanta, Mangalia, Braila, Tulcea si Galati.

Citeste si despre
Cum se compenseaza munca prestata in zilele de sarbatori legale
Acordarea zilelor libere
Cate zile are un an