Startup-ul romanesc primeste finantare de 100.000 de euro

VoxiKids, startup-ul care a dezvoltat o platforma care isi propune sa accelereze recuperarea copiilor cu deficiente de vorbire, a primit o finantare de 100.000 EURO.

Startup-ul, fondat de Ana Maria Onica si Cristian Baita, a primit finantare de la investitorul inger Ruxandra Muys-Stoian, co-fondatorul WIT Angels Club din Silicon Valley.

Finantarea va fi folosita pentru a creste vanzarile, comunicarea si marketingul, a spus compania.

Citeste si:

Pentru acest an, VoxiKids intentioneaza sa-si extinda reteaua de cabinete private, sa integreze solutii AI si sa ofere parintilor acces la continut educational.

Portofoliul VoxiKids include doua produse dedicate terapiei vorbirii: VoxiClinic si VoxiKids App.

Clinica digitala VoxiClinic, lansata in 2021, este o platforma online dedicata dezvoltarii vorbirii. Serviciul de telemedicina ofera logopedilor resursele de care au nevoie pentru a-si sustine sedintele de terapie personal sau online. Platforma, utilizata in prezent de peste 50 de cabinete private, ofera continut specializat, optiunea de a crea exercitii digitale, precum si optiuni de gestionare a pacientilor, diagrame si statistici ale pacientilor si un modul de programare.

Pe langa solutia SaaS, compania are si aplicatia autonoma VoxiKids, pe care copiii o pot folosi pentru a practica acasa.

VoxiKids a primit finantare initiala de la Gapminder VC, Smart Impact Capital, Cleverage VC si alti investitori. Anul trecut, a strans si o runda de finantare pe Seedblink.

Te-ar putea interesa:

Autor: | Actualizat: 07 ian 2023