Platforma gratuita de crowdfunding pentru startup-uri

Echipa din spatele site-ului fonduri-structurale.ro, cu o experienta de 14 ani in furnizarea de informatii si sfaturi privind finantarea nerambursabila, a lansat consolid8.

Consolid8 este prima platforma de finantare colectiva bazata pe recompense dedicata finantarii startup-urilor sociale si celor din industriile creative din Romania.

Initiativa ofera startup-urilor un instrument gratuit in primele sase luni, prin care isi pot dezvolta proiectele cu ajutorul direct al comunitatii.

Experienta in domeniul fondurilor nerambursabile ne-a ajutat sa cream de la zero, in cateva luni, o platforma de crowdfunding pentru antreprenorii sociali si cei din industriile creative.

Prin consolid8, pe langa descoperirea de proiecte inovatoare si vizionare care au nevoie de sprijin, vrem sa atragem atentia asupra rolului important pe care il putem juca cu totii in dezvoltarea afacerilor care aduc un impact social pozitiv in comunitate, a declarat Dragos Jaliu, cofondator al consolid8.

Te-ar putea interesa: Cum va pot afecta finantele personale cautarea unui loc de munca

Antreprenorii sociali si startup-urile din industriile creative pot derula campanii de finantare pe consolid8 daca ideile lor de afaceri genereaza valoare pentru comunitate.

Proiectele care indeplinesc criteriile de eligibilitate vor primi sfaturi si sprijin din partea echipei fonduri-structurale.ro si a expertilor in domeniu, facilitand inregistrarea acestora pe platforma si promovand campaniile.

Te-ar putea interesa:

Autor: | Actualizat: 17 feb 2022