PayPoint achizitioneaza 24pay

PayPoint, principalul operator de plati in numerar si reincarcare electronica prin puncte de retail din Romania, a anuntat achizitia aplicatiei 24pay, solutia de plata digitala pentru transportul public cu cea mai mare extindere la nivel national, detinuta de PTP Online.

Astfel, PayPoint isi completeaza portofoliul de servicii disponibile consumatorilor si diversifica gama de solutii digitale, actiuni care fac parte din strategia de transformare locala a companiei.

Impreuna, cele doua companii au planuri de a dezvolta sectorul modern de plati telefonice. Utilizatorii 24pay vor avea in curand acces la servicii complete de plata la un clic distanta.

"Suntem in permanenta preocupati de identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru a le oferi servicii sigure si accesibile. stim ca timpul este o prioritate pentru majoritatea consumatorilor, iar platile telefonice ofera confort si securitate. De aceea suntem incantati sa fim capabil sa ofere servicii de plata rapida pentru transportul public impreuna cu 24pay, care va mentine standardele de calitate si securitate de care se bucura clientii PayPoint de peste 14 ani.” spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services Romania.

Lansata in 2018, aplicatia 24pay si-a extins in mod constant baza de utilizatori si are in prezent peste 730.000 de descarcari in magazinele de aplicatii.

Aplicatia este deja functionala pentru plata in transportul in comun in 13 orase importante din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Arad, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Piatra Neamt, Sacele, Resita si Ploiesti.

Utilizatorii aplicatiei 24pay vor beneficia in curand de noi servicii adaugate, precum plata facturilor si parcari, dar si de extinderea de la transportul public la calea ferata.

Autor: | Actualizat: 11 feb 2022