Imprumuturi private pentru studenti din 2022

Obtinerea de ajutor federal pentru studenti este cea mai buna modalitate de a porni finantarea educatiei tale universitare. imprumuturile federale pentru studenti, granturile si locurile de munca pentru studii si munca sunt toate modalitati excelente de a obtine banii de care aveti nevoie pentru a plati pentru scolarizare si toate celelalte cheltuieli care vin cu facultate.

Dar, cu costurile in crestere pentru studentii americani din intreaga tara, ajutorul federal de multe ori nu este suficient pentru a va acoperi toate nevoile.

Pasul 3: Aplicati pentru imprumuturi private pentru studenti

Odata ce ati epuizat toate aceste optiuni si ati ramas fara fonduri pentru facultate, atunci este timpul sa luati in considerare un imprumut privat pentru studenti.

Pare multa munca de aplicat pentru fiecare tip de ajutor pentru studenti, dar este un proces esential.

Imprumutarea a zeci de mii de dolari poate sa nu para o problema in acest moment, dar acele facturi lunare vor ramane cu tine pentru o lunga perioada de timp. Asa ca acordati-va timp si spatiu pentru a va maximiza ajutorul, astfel incat sa va puteti minimiza incarcatura financiara in viitor.

Te-ar putea interesa:

Cum sa gasiti cele mai bune imprumuturi private pentru studenti

Determinati-va nevoile directe

Odata ce ati stabilit ca aveti nevoie de un imprumut pentru studenti privat pentru a acoperi costurile colegiului, incepeti prin a decide daca imprumutul va merge sub numele dvs. sau al parintilor dvs.

Pentru imprumuturile directe pentru studenti, decideti daca veti avea acces la un cosemnatar (cum ar fi un parinte) sau daca va veti prelua singur povara. Numai acele decizii va pot restrange creditorul.

Apoi, gandeste-te la ce venituri vor fi atunci cand mergi la scoala. Veti avea un loc de munca cu jumatate de norma sau economii ample la indemana pentru a va ocupa de orice plati datorate? Daca nu, poate fi necesar sa gasesti un creditor care sa ofere plati amanate, chiar daca inseamna sa acumulati mai multa dobanda.

Evaluati-va nevoile viitoare

Ati putea fi, de asemenea, interesat de optiunile viitoare de toleranta. Nimeni nu vrea sa-si imagineze ca trece prin dificultati financiare odata ce si-a obtinut diploma, dar este o posibilitate reala pentru oricine.

Daca nu aveti o plasa de siguranta financiara puternica, puteti beneficia de alegerea unui creditor online care ofera flexibilitate de rambursare.

A prezice nevoile tale viitoare pentru rambursarea imprumutului pentru studenti este ca si cum ai privi o minge de cristal, ceea ce pur si simplu nu putem face. Deci, cel mai intelept mod de a aborda problema este sa speri la ce este mai bun, dar sa te pregatesti pentru ce e mai rau.

Probabil ca nu stii cum va fi situatia ta de munca sau venitul tau pana cand vei absolvi, asa ca incearca sa acorzi cat mai multa flexibilitate posibil. De asemenea, fiti atenti la cheltuielile dvs. si abtineti-va de la acumularea de datorii inutile cu cardul de credit. Sinele tau viitor iti va multumi!

Cum functioneaza imprumuturile private pentru studenti?

Obtinerea unui imprumut privat nu necesita ca studentul sa depuna o cerere FAFSA inainte de a aplica. Daca sunt aprobate, puteti utiliza fondurile pentru orice cheltuiala legata de educatie.

Platile incep dupa absolvire sau cand numarul de inscrieri scade sub jumatate de norma. Pentru majoritatea creditorilor, perioada de gratie pentru oricare dintre optiuni este de sase luni. Dupa expirarea perioadei de gratie de sase luni, studentii sunt asteptati sa efectueze platile integrale.

De obicei, aveti optiunea de amanare sau de toleranta pana cand ati absolvit, efectuati plati numai cu dobanda sau efectuati plati complete cat timp sunteti inca inscris. Multi debitori aleg planul de rambursare numai cu dobanda, astfel incat principalul imprumutului lor este mai mic atunci cand absolva.

Care sunt optiunile mele de rambursare?

Optiunile de rambursare depind de creditorul pe care il alegeti. in general, exista patru planuri de rambursare pe care majoritatea creditorilor tind sa le foloseasca:

Autor: | Actualizat: 04 aug 2022