Ghid practic al turistului Bucuresti

Ai de gand sa vizitezi Bucurestiul? Ai rezervat un zbor catre Aeroportul Bucuresti Otopeni si vrei sa stii cum sa ajungi in centrul orasului si in zona Orasului Vechi? Vrei sa afli mai multe despre taxiuri, metrou, transport in comun, siguranta si cum este Bucurestiul pentru turisti?

Nu cautati in alta parte - veti gasi tot ce aveti nevoie in acest ghid practic complet despre cum sa vizitati capitala Romaniei, Bucuresti, cu informatii si sfaturi sincere de la localnici care locuiesc aici. si daca lipseste ceva, spune-ne si il vom adauga :)

Capitala Romaniei poate sa nu aiba cea mai buna reputatie. Sau orice reputatie, intr-adevar. Este inca o destinatie de calatorie nedescoperita, mai putin cunoscuta in Europa, care poate parea dur la margini pentru vizitatorii incepatori care au auzit despre escrocherii si siguranta turistica.

Voi fi sincer - unele dintre ele sunt adevarate, iar orasul poate fi o provocare pentru calatorii obisnuiti cu alte capitale europene. Dar la fel ca orice alta capitala importanta din lume, nu te grabi sa judeci doar dupa acoperirea sa, fatadele cladirilor, primele impresii sau opiniile altora de pe internet.

Te-ar putea interesa

Tur panoramic al Bucurestiului

Inainte de a parasi orasul, va vom conduce intr-un scurt tur panoramic al Bucurestiului pentru a va arata cateva dintre cele mai importante atractii si repere ale sale.

Excursie privata de o zi

In aceasta excursie veti vedea atractiile „must-see” ale Romaniei: Castelul Peles este o splendida fosta resedinta regala de vara care va va incanta privirea. Castelul Bran - cunoscut si sub denumirea de Castelul lui Dracula - este o cetate medievala din muntii Transilvaniei unde vei afla daca exista vampiri in Romania. Iar Brasovul este un oras medieval fermecator care te va duce inapoi in timp!

Ce trebuie sa stiti despre Turul Castelelor Peles si Bran:

Viziteaza Brasov

Brasovul este un oras de munte fermecator, cu o puternica mostenire medievala, influenta germana si arhitectura frumos restaurata. Vom face un tur pe jos al celor mai importante obiective turistice ale orasului si apoi vom savura o cina delicioasa la un restaurant romanesc.

Castelul Peles

Considerat o capodopera a arhitecturii renascentiste germane, Castelul Peles a fost construit la sfarsitul secolului al XIX-lea ca resedinta de vara pentru familia regala, in special pentru regele Carol (Caorl) I. Situat in munti si cu o splendida gradina a palatului, va impresiona rapid. tu. Bucurati-va de un tur ghidat al castelului si al imprejurimilor sale si aflati mai multe despre istoria Romaniei.

Citeste si:

Autor: | Actualizat: 30 mar 2022