Blue Air adauga o ruta care leaga Bucurestiul de Funchal, Portugalia

Transportatorul roman Blue Air a anuntat ca adauga o ruta care leaga Bucurestiul de Funchal, in regiunea Madeira din Portugalia, la programul sau de vara 2022.

Incepand cu 9 aprilie, va opera curse saptamanale intre Bucuresti si Funchal, in zilele de sambata.

Zborurile vor fi operate de aeronave Boeing-737-MAX-8.

Anul trecut, compania aeriana a anuntat ca va adauga la programul sau de vara 2022 cinci noi rute directe de la Bucuresti la Zaragoza, Bilbao, Sevilla, Porto si Olbia; doua noi rute directe din Cluj-Napoca catre Malaga si Valencia; si trei noi rute directe de la Iasi la Mykonos, Zakynthos si Heraklion.

Cu un model de afaceri ultra-low-cost (UCL), Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri in cei 16 ani de functionare. Compania opereaza avioane Boeing 737.

Citeste si:

Aeroportul International Brasov va fi deschis in luna noiembrie

Aeroportul International Brasov - Ghimbav va fi operational incepand cu 1 noiembrie a acestui an, au declarat reprezentantii CJ Brasov pentru Ziarul Financiar.

Pentru primul an de activitate se preconizeaza un flux de 300.000 de pasageri. Estimarile au fost calculate pe baza discutiilor pe care autoritatile locale din Brasov le-au purtat cu operatorii aerieni.

Alexandru Anghel, directorul executiv al Directiei de Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judetean Brasov, spune ca este in permanenta discutii cu operatori aerieni precum Tarom, Blue Air, WIZZ Air, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, El Al, Air Bucharest.

In primul an de functionare, autoritatile locale se asteapta sa fie operate cinci destinatii de pe aeroportul din Brasov.

Te-ar pitea interesa:

Autor: | Actualizat: 04 feb 2022