6 cele mai bune site-uri de inchiriere de vacanta

Sunteti la curent cu cele mai bune site-uri de inchiriere pentru vacanta? Cazarea este adesea cea mai scumpa parte a bugetului de vacanta.

6 cele mai bune site-uri de inchiriere de vacanta
6 cele mai bune site-uri de inchiriere de vacanta

O modalitate de a reduce factura este sa stai intr-o inchiriere de vacanta, mai degraba decat intr-un hotel.

Inchirierile de vacanta sunt case, apartamente sau camere in case pe care le puteti inchiria noaptea sau, uneori, chiar saptamani sau luni la un moment dat.

Unele statiuni listeaza si locuri de cazare pe site-urile de inchiriere de vacanta. Aceasta poate fi o ocazie unica atunci cand prestati munca la domiciliu.

Chiriile de vacanta au crescut in popularitate nu numai pentru ca sunt adesea mai ieftine, ci pentru ca ofera o experienta diferita.

Exista multe optiuni pentru a rezerva inchirieri de vacanta. Priveste aceasta lista si gaseste-o pe cea mai potrivita pentru tine si pentru visele tale de vacanta.

1. Airbnb

Numele Airbnb a devenit aproape sinonim cu inchirieri de vacanta.

Site-ul afiseaza apartamente, case, apartamente, camere de inchiriat, ce vrei! Va permite chiar sa rezervati activitati si experiente. in plus, Airbnb este o modalitate excelenta de a obtine venituri secundare.

Compania are o masa critica atat de chiriasi, cat si de listati. Are peste 6 milioane de inregistrari in intreaga lume in peste 191 de tari. si se mandreste cu peste 150 de milioane de utilizatori activi.

Pentru ca in general preturile sunt afisate in moneda euro va recomandam utlizarea aplicatiei convertor valutar euro.

2. Booking.com

Intrarea Priceline pe piata de inchiriere a caselor de vacanta vine sub forma Booking.com Apartments si Booking.com Vacation Rentals.

Booking.com poate sa nu fie primul site care iti vine in minte atunci cand te gandesti la inchirieri de vacanta, dar acum contine 5 milioane de case si anunturi de apartamente (adica pe durata limitata, apartamente cu servicii etc.).

3. Expedia

Concurentul pentru TripAdvisor este Expedia si familia sa de companii de inchiriere pentru vacanta.

Acestea includ VRBO, Homelidays si VacationRentals.com. in total, acest portofoliu de site-uri detine peste 1 milion de proprietati in 190 de tari.

4. SALCIA

Acronimul inseamna inchiriere de vacanta de catre proprietar si este un nume puternic in industria inchirierii de vacanta.

VRBO are peste 2 milioane de inregistrari, concentrandu-se pe case si apartamente intregi. Site-ul exista de secole, fiind fondat in 1996.

5. TripAdvisor si familia sa de site-uri

Desi multi utilizatori pot fi familiarizati cu TripAdvisor pentru recenziile sale despre hoteluri si atractii, nu multi cunosc intreaga familie de site-uri web.

Multe dintre ele sunt site-uri de inchiriere de vacanta, inclusiv FlipKey, HolidayLettings si HouseTrip.

In mod colectiv, TripAdvisor Rentals include 830.000 de proprietati in peste 200 de tari si inregistreaza in medie 390 de milioane de vizitatori unici lunar, conform site-ului.

6. FlipKey

FlipKey are 300.000 de proprietati in intreaga lume, dar unele pot fi rezervate doar direct cu proprietarul offline. Site-ul primeste 19 milioane de vizitatori pe luna.

Exista doua tipuri de inchirieri de vacanta pe piata. Puteti inchiria o casa intreaga sau puteti inchiria o camera in casa cuiva.

Daca inchiriezi o casa direct, primesti o experienta unica. Fie ca este vorba de un grup de prieteni sau de o familie numeroasa, poti avea spatiu pentru a-i aduce pe toti sub acelasi acoperis.

Aceste case pot fi apartamente, cabane, apartamente sau case unifamiliale.

Daca alegeti sa inchiriati o camera in casa cuiva, de obicei veti fi cazat la o gazda.

Beneficiul este ca puteti obtine informatii excelente, sugestii si sfaturi de calatorie despre cum sa vizitati ca un localnic.

Desigur, expertiza variaza. Dar, de cele mai multe ori, incepi sa intelegi cultura locala de la o gazda care locuieste.

Intelegerea diferentei dintre aceste doua optiuni va va ajuta sa va dati seama ce tip de inchiriere de vacanta vi se potriveste cel mai bine.

Fie ca este vorba despre o casa, un apartament, un apartament sau o cabana, inchirierea unei case de vacanta poate duce la o experienta o data in viata.

Nu numai ca stati intr-un cadru unic, dar locatia s-ar putea preta experientelor culturale mai de impact decat ati fi cazat intr-un hotel obisnuit.

Nu uitati sa urmati pasii de mai sus pentru a va proteja de proprietarii fara scrupule si alocati timp pentru a cauta cele mai bune locuri pentru a gasi o inchiriere de vacanta.

Fii intotdeauna agil si cunoaste ce se va intampla in piata financiara citind blogul calculator-salariu.net

Autor: | Publicat: 19 iul 2022 | Actualizat: 19 iul 2022